Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@19:14:58 GMT

پیگیری گرفتن کارت سوخت چطور ممکن است؟

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۶۴۸۳۷

پیگیری گرفتن کارت سوخت چطور ممکن است؟

آبان ماه سال گذشته وزیر ارتباطات اعلام کرد که می‌توان کارت‌های سوخت را به کارت‌های بانکی متصل کرد تا ۳۳۰ میلیارد تومان در صدور کارت سوخت صرفه‌جویی شود. پس از آن در آذر ماه نیز شیوه انجام این کار را اعلام کرد و گفت: صاحبان خودرو می‌توانند از طریق سایت دولت همراه، کارت سوخت خود را به کارت بانکی متصل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن هم اجرای این طرح آغاز شد تا نیازی به صدور کارت‌های جدید نباشد، اما به دلیل فراهم نبودن بستر‌های الکترونیکی لازم این تصمیم اجرایی نشد و شرکت پالایش و پخش اعلام کرد که صاحبان خودرو مجددا باید از کارت سوخت‌های سابق استفاده کنند. در این میان برخی افراد هنوز برای دریافت کارت سوخت خود اقدام نکرده‌اند، برخی ثبت‌نام کرده‌اند، اما هنوز کارت به دست آن‌ها نرسیده و همچنین گروهی که برای یکی شدن کارت بانکی و کارت سوخت اطلاعات خود را ثبت کرده بودند، حالا هیچ کارت سوختی ندارند.

کسانی که چند ماه قبل برای یکی شدن کارت سوخت و کارت بانکی اقدام به ثبت اطلاعات خود کرده بودند، تقریبا نیاز به انجام کاری ندارند. بر اساس اطلاعیه روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران:

«آن دسته از صاحبان خودرو و موتورسیکلت که بر اساس فراخوان قبلی، نسبت به درج اطلاعات خود در سامانه دولت همراه (GSB) برای تبدیل کارت بانکی به کارت سوخت اقدام و با انجام دادن فرآیند لازم، شماره حساب کارت اعتباری خود را ثبت کرده اند، نیازی به ثبت نام مجدد و یا مراجعه به پلیس +۱۰ ندارند و کارت هوشمند سوخت آن‌ها بر اساس ثبت نام انجام شده قبلی، صادر و توسط شرکت پست جمهوری اسلامی ایران به آن‌ها تحویل خواهد شد. منتها این هموطنان باید هزینه صدور کارت المثنی را برابر تعرفه مصوب، هنگام دریافت کارت به ماموران شرکت پست جمهوری اسلامی ایران پرداخت کنند.»

در همین رابطه «زیبا اسماعیلی» سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد: «افرادی که قبلا در سامانه دولت همراه ثبت‌نام کرده‌اند، نگران دریافت کارت سوخت خود نباشند؛ چراکه تلاش ما این است که نهایتا تا ۲۰ مردادماه کارت این افراد را در اختیارشان قرار دهیم.»

پیگیری کارت سوخت

کسانی‌که ثبت‌نام کرده‌اند، اما هنوز کارت سوخت به دست آن‌ها نرسیده مسیر کوتاهی برای پیگیری وضعیت کارت‌شان دارند و آن مراجعه به صفحه شرکت ملی پست ایران است. این شرکت در آخرین اطلاعیه خود اعلام کرده است: «افرادی که کارت سوخت آن‌ها صادر شده، ولی به دستشان نرسیده، باید در سایت پست به قسمت رهگیری مرسولات سازمانی رفته و به دنبال آدرس کارت سوخت خود باشند.»

بر اساس اعلام پست، مبلغ ۱۰ هزار تومان توسط نامه رسانان این شرکت در هنگام توزیع کارت‌های سوخت «نو شماره»، از متقاضیان دریافت می‌شود که به حساب شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی واریز خواهد شد. شرکت پست با یادآوری اینکه هیچ آدرس اینترنتی دیگر یا شماره پیامکی برای دسترسی به اطلاعات کارت سوخت، از سوی این شرکت اعلام نشده است، هشدار داد که هموطنان مراقب سوء استفاده افراد سودجو در این زمینه باشند.

بنابراین پس از اینکه وارد صفحه اصلی سایت شدید، در قسمت خدمات الکترونیکی پست، گزینه رهگیری مرسولات سازمانی را انتخاب کنید. در صفحه جدید نوع سند که «کارت سوخت» است انتخاب و پس از آن شماره VIN کارت خودرو و در کادر بعدی اعداد کنترلی را وارد و روی گزینه جستجو کلیک کنید. تا در نهایت وضعیت کارت سوخت شما نمایش داده شود. ولی برای کسانی که قبلا در سایت خدمات دولت ثبت‌نام کرده‌اند، ممکن است پیام «متقاضی محترم، کارت سوخت استعلام شده در مجموعه شرکت پست فاقد سابقه است.» روبرو شوند، که در این حالت باید برای درخواست جدید به پلیس +۱۰ مراجعه کنند؛ بنابراین پس از اینکه وارد صفحه اصلی سایت شدید، در قسمت خدمات الکترونیکی پست، گزینه رهگیری مرسولات سازمانی را انتخاب کنید. در صفحه جدید نوع سند که «کارت سوخت» است انتخاب و پس از آن شماره VIN کارت خودرو و در کادر بعدی اعداد کنترلی را وارد و روی گزینه جستجو کلیک کنید. تا در نهایت وضعیت کارت سوخت شما نمایش داده شود. ولی برای کسانی که قبلا در سایت خدمات دولت ثبت‌نام کرده‌اند، ممکن است پیام «متقاضی محترم، کارت سوخت استعلام شده در مجموعه شرکت پست فاقد سابقه است.» روبرو شوند، که در این حالت باید برای درخواست جدید به پلیس +۱۰ مراجعه کنند.

اما مسیر دیگری هم برای اطلاع از وضعیت کارت سوخت وجود دارد و آن مراجعه به سامانه پیگیری وضعیت کارت هوشمند سوخت خودرو پلیس +۱۰ است که باید در آن اطلاعات شماره پلاک خودرو را وارد کنید. البته پلیس +۱۰ مسیر دیگری هم برای پیگیری وضعیت کارت سوخت در نظر گرفته و آن ارسال پیامک است.

برای این کار کافیست شماره VIN را توسط پیامک به شماره ۱۱۰۱۲۰۲۰۴۰ ارسال کنید. توجه کنید درصورت رعایت قالب و ساختار مشخص شده، پاسخ شما سریع ارسال خواهد شد. برای استعلام کارت هوشمند موتور سیکلت باید ابتدا حرف M. و سپس ستاره و بعد (VIN) موتور سیکلت موجود در پشت کارت موتور را وارد کنید، برای مثال M*IRKV۹۱MN۵O۳۶۸۵۹۸۸. همچنین برای استعلام کارت هوشمند خودرو باید ابتدا حرف V. و سپس ستاره و بعد (VIN) خودرو که در پشت کارت خودرو است را وارد کنید مانند V*IRPC۹۰VV۵I۹۶۵۸۷۴۲.

ثبت نام برای اولین بار.

اما کسانی‌که هنوز اقدام به ثبت‌نام نکرده‌اند باید به صورت حضوری به مراکز پلیس +۱۰ مراجعه کنند. برای مراجعه به پلیس +۱۰ حضور مالک وسیله نقلیه باید حضور داشته باشد. درغیر اینصورت اگر شخص دومی اقدام به دریافت کارت سوخت می‌کند باید وکالتنامه‌ای که در آن کلمه کارت سوخت به صراحت ذکر شده را داشته باشد. اصل و کپی کارت یا سند خودرو، شناسنامه یا کارت ملی مالک یا وکیل صاحب خودرو جهت احراز هویت و بیمه نامه خودرو از دیگر مدارکی است که باید به همراه داشت.

توجه داشته باشید که ارائه آدرس کامل پستی به همراه کد پستی و شماره ملی مالک خودرو ضروری است چراکه کارت سوخت برای مالک صادر و پست می‌شود. در نهایت هم برای ثبت نام کارت سوخت مبلغ ۱۰ هزار تومان دریافت می‌شود که باید آن را از طریق دستگاه‌های کارت خوان موجود در دفاتر پرداخت کنید. پس از آن نیز شما می‌توانید به صورت آنلاین وضعیت کارت سوخت خود را پیگیری کنید.

در نهایت باید گفت: برای ثبت نام اولیه کارت سوخت حتما باید به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنید و امکان ثبت نام از طریق سایت یا اپلیکیشن دولت همراه وجود ندارد و شما تنها می‌توانید از طریق دولت همراه وضعیت صدرو کارت سوخت خودروتان را پیگیری کنید.

 

منبع: برنا 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کارت سوخت خودرو موتورسیکلت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۴۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ربات‌ها به «هوش طبیعی» ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، پژوهشگران شرکت دانش بنیان «اوپتران مایند» «Opteran Mind» در مدت یک دهه، با سعی در درک چگونگی عملکرد مغز حشرات، بررسی کردند حشرات چگونه جهان را می‌بینند، راه خود را پیدا می‌کنند، مسیریابی می‌کنند و به جهان واکنش نشان می‌دهند.

پیشرفت «هوش طبیعی»

آن‌ها یافته‌های به دست آمده را به الگوریتم تبدیل کرده و آن را «هوش طبیعی» نامیدند. این پژوهشگران معتقدند این الگوریتم می‌تواند نحوه عملکرد خودمختاری را کاملا تغییر دهد و آن را کاربردی‌تر و کارآمدتر کند.

«دیوید راجان» «David Rajan» مدیر عامل اوپتران می‌گوید: حشراتی مانند زنبور‌های عسل یک میلیون نورون دارند که این میزان در انسان حدود ۸۶ میلیارد نورون است، اما سیستم‌های مرکزی آن‌ها دقیقا در همین تعداد قرار دارند. آن‌ها دنیا را می‌بینند، خود را در فضا محلی می‌کنند و حتی می‌توانند تا ۱۰ کیلومتر را با صرف انرژی چند میکرو وات حرکت کنند.

اگر واقعا می‌خواهید خودمختاری پیشرفته را ببینید، لازم نیست به شرکت‌های فناور دنیا بروید کافیست سری به باغچه بزنید.

این شرکت قصد دارد طی ماه‌های آینده، سیستم خود را با عملکرد‌های اضافی مانند جلوگیری از برخورد بهبود بخشیده و تا سال آینده، الگوریتم‌های تصمیم گیری را ادغام کرده تا ماشین‌ها بتوانند وظایف را اولویت بندی کنند.


راجان تاکید کرد: این تنها شروع کار است چرا که این شرکت در حال حاضر به دنبال کاربرد‌های تجاری مختلف در بخش‌های مختلف از جمله لجستیک، خودرو، معدن، امنیت و و غیره است.

مشارکت عمده برای پیشرفت رباتیک انبار

این شرکت که اکنون ۴۵ کارمند دارد، به سرعت در حال رشد است و به زودی فناوری خود را در ربات‌های پیشرفته انبارداری شرکت آلمانی «سیفلاگ» «Safelog» بکار گیرد.

علاوه بر این، فناوری اوپتران از سیستم‌های موجود متفاوت عمل می‌کند چرا که نیازی به آموزش گسترده در مجموعه داده‌های بزرگ قبل از استقرار ندارد. الگوریتم‌ها ذاتی هستند و آن‌ها را قادر می‌سازند تا به طور مستقل در محیط حرکت کنند و بدون نیاز به جمع آوری و آموزش مداوم داده‌ها در یک مرکز داده، با تنوع پویا سازگار شوند.

راه اندازی یک وسیله نقلیه هدایت شونده خودکار (AGV) در یک انبار به طور معمول، کار زیادی می‌برد. اپراتور‌ها باید قبل از اینکه به ربات‌ها اجازه حرکت در انبار را بدهند، کل تاسیسات را به دقت اسکن کنند و با داده‌های زیادی سروکار داشته باشند. کاری که اوپتران مایند انجام می‌دهد این است که به طور قابل توجهی فرآیند راه اندازی را ساده می‌کند.

«چارلی رنس» «Charlie Rance»، مدیر تولید این شرکت، می‌گوید: تنها کاری که اوپراتور باید بکند تنظیم سرعت ربات است و همین. ما در حال ایجاد راه حلی هستیم که به AGV‌ها اجازه می‌دهد به طور مستقل در یک نظر از محیط نقشه برداری کنند، بنابراین زمان تنظیم بسیار سریع است و می‌توانید آن را با بقیه AGV‌های خود به اشتراک بگذارید. می‌توانیم با حذف زیرساخت‌های ثابت، دیگر نیازی به بازتابنده یا کد QR نداشته باشیم. ما سیستم را با هزینه کمتر نگه می‌داریم.

این شرکت همچنین در حال عقد قرارداد‌های تجاری در حوزه کاربرد‌های پهپاد‌های امنیتی داخلی در بازار مصرف و همچنین پیاده سازی در بخش معدن و خودرو است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • ۳۵ هزار لیتر سوخت قاچاق از یک شرکت در کاشان کشف شد
  • کشف ۹ میلیاردی سوخت قاچاق از یک شرکت در کاشان
  • کشف ۳۵ هزار لیتر سوخت قاچاق از یک شرکت در کاشان
  • تجهیز ربات‌ها به «هوش طبیعی» ممکن شد
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • محکومیت ۱۰ میلیاردی، تاوان سوء استفاده از کارت سوخت شهروندان
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک