Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی گفت: طی مکاتبه ای با وزارت کشور ، سازمان امور اداری استخدامی و همچنین سازمان برنامه و بودجه مشکلات شهرستان های تازه تاسیس استان را مطرح کرده ایم.

کوکب موسوی درباره نارضایتی مسئولان و مردم شهرستان های تازه تاسیس خراسان رضوی پیرامون این مساله که تبدیل منطقه آنها از بخش به شهرستان صرفا در قالب تعویض یک عنوان و تابلو  بوده است، به قدس آنلاین گفت:  ما نیز این موضوع را قبول داریم و آن را به وزارت کشور و سازمان امور اداری استخدامی و همچنین سازمان برنامه و بودجه  منعکس کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مکاتبه ای که داشته ایم عنوان کرده ایم زمانی که قصد دارید شهرستانی را تاسیس کنید بهتر است قبل از آن ردیف اعتباری جدید برای این شهرستان در نظر بگیرید تا تجهیزات ، امکانات و زیرساخت های اولیه شهرستان شدن برای آن منطقه فراهم شود و سپس ارتقا پیدا کند. معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی ادامه داد: تبدیل یک بخش به شهرستان باعث ایجاد فرمانداری و بخشداری های جدیدی می شود که هنگام ایجاد و راه اندازی و استقرار نیروی انسانی در آنها اگر امکانات و اعتبارات لازم فراهم نباشد باعث بروز مشکلات زیادی می شود.

*تقسیمات جغرافیایی و تخصیص اعتبارات

وی با بیان اینکه ریشه این مساله  در این است که تقسیمات جغرافیایی و تخصیص اعتبارات در دو سازمان مجزا انجام می شود، افزود:  از سازمان برنامه و بودجه پیگیر این هستیم که یک ردیف اعتباری را برای شهرستان های جدید تاسیس در نظر بگیرند. از طرفی طبق قانون بودجه،  خرید و احداث ساختمان های اداری جدید به جز در شهرستان های تازه تاسیس ممنوع است که در شهرستان های تازه تاسیس نیز این موضوع نیاز به اعتبار دارد که طبق قانون بودجه باید از محل فروش ساختمان های اداری همان شهرستان تامین شود این در حالی است که شهرستان های جدید التاسیس در موضوع ساختمان های اداری فقیر هستند و ساختمان مازادی  ندارند که از محل فروش آنها ساختمان فرمانداری و بخشداری  احداث شود.

موسوی ادامه داد:  آنچه در حال حاضر قادر به انجام آن بوده ایم این است که همان  ساختمان بخشداری قبلی را با اندکی تغییر و توسعه به فرمانداری تغییر دهیم . همچنین در این شهرستان ها می توان مجتمع اداری ایجاد کرد که در بودجه ۱۴۰۰برای آنها اعتباری خوبی در نظر گرفته شده است که به این شهرستان ها توصیه کرده ایم از این فرصت استفاده نمایند.

*برگزاری انتخابات

وی با اشاره به اینکه برای برگزاری انتخابات در شهرستان های تازه تاسیس استان با مشکلات زیادی مواجه بوده و هستیم که سعی خواهیم کرد  با استفاده از ظرفیت های شهرستان های مجاور این مسائل را برطرف نماییم ، تصریح کرد:  برای موضوع تامین نیروی انسانی این شهرستان ها برای اجرای فعالیت های اداری نیز طبق آنچه وزارت کشور به ما ابلاغ کرده است   تا پایان قانون ششم توسعه ، به طور میانگین سالانه باید ۵درصد نیروی انسانی در ساختار کاهش پیدا کند با توجه به این موضوع و از طرفی نیروی انسانی مورد نیاز در شهرستان های جدید التاسیس،  زمانی که مجوز تاسیس یک شهرستان صادر می شود از وزارت خانه های ذی ربط این تعهد دریافت می شود که از محل پست های بلاتصدی سایر شهرستان ها که اولویت با شهرستان مادر  است  و در صورت تامین اعتبار لازم و از طریق استخدام،   پست های شهرستان جدید را تعریف کنند.

*پست های بلاتصدی

وی افزود: از طرفی با توجه به اینکه برخی اداره ها و سازمان های  مختلف در شهرستان های تازه تاسیس هنوز مستقر نشده اند و اینکه ساختارهای سازمان ها با یکدیگر متفاوت است آمار جامعی از تعداد پست های خالی  در این شهرستان ها وجود ندارد مثلا در وزارت کشور ساختار یک فرمانداری به طور متوسط بین ۱۹تا ۲۲پست دارد که برای فرمانداری های این شهرستان ها از محل شهرستان های مجاور و ستاد ، پست های این فرمانداری ها را تامین کرده ایم که سایر دستگاه ها نیز باید در تامین نیروی انسانی خود برای این شهرستان ها همین رویه را تا زمان تامین اعتبار و استخدام نیروی جدید در نظر بگیرند.   

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کوکب موسوی انتخابات شهرستان های تازه تاسیس شهرستان های تازه تاسیس شهرستان ها نیروی انسانی وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۹۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش تابناک، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پاسخ به سوال تابناک مبنی بر اینکه با توجه به عدم ظرفیت مودم‌های داخلی پوشش گسترده فیبر نوری چگونه قرار است دنبال شود پاسخ داد: تنها یک درصد از مودم‌های تولید داخل ظرفیت ساپورت فرکانس‌‌های 5 و 6 مگاهرتز را ندارند. به عبارتی تعداد کل مشترکانی که از این مودم‌ها استفاده می‌‌کنند نهایت 500 هزار نفر است.

وی ادامه داد: ضمن آنکه در حال حاضر قرادادهایی با شرکت‌های تولیدکننده مودم امضا شده است که در راستای ارتقا کیفیت مودم‌های تولیدی اقدام کنند و در صورتی که چنین روندی پیگیری نشود برای رفع نیاز کشور واردات را از سر خواهیم گرفت. چراکه رضایت مردم در اولویت ما است.

زارع‌پور تصریح کرد: همچنین قرار است با دارندگان فیبر نوری قراردادی امضا شود که بر اساس آن بخشی از نیازهای کشور در سال 1403 تامین شود. لازم به ذکر است که مودم‌های بی‌کیفیت در کشور کم نیستند و اقدامات اینچنینی صرفا در راستای بهبود شرایط موجود است. 

دیگر خبرها

  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • اشتیاق بانوان مازندرانی از شکوفه‌های نارنج / جای خالی مدیریت بر ماندگاری یک سنت دیرینه
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • نمایندگی صمت در شهرستان اصلاندوز تاسیس شد
  • فرمانداری ویژه شهرستان‌های یزد و میبد در حال پیگیری است
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران